fbpx

Sany ulje lavande

650 рсд850 рсд

Sany ulje lavande možemo koristiti kod raznih vrsta manjih povreda na koži, uganuća, istegnuća, modrica, opekotina, posekotina, nagnječenja itd. Smanjuje razne iritacije na koži pa se može primenjivati u nezi ispucale i suve kože, ekcema, dermatitisa i drugih alergijskih promena na koži. Pokazalo se da lavandino ulje ima i povoljan efekat u otklanjanju peruti i alopecije areate (opadanje kose u pečatima). Potrebno je redovno masirati koren kose, duži vremenski period (oko 6 meseci). Topli oblog od ulja lavande može smanjiti menstrualne grčeve i bol kod upale srednjeg uha kod dece (potrebno je masirati predeo iza uha i duž donje vilice, više puta na dan).

Ima antiseptičko, protivupalno i umirujuće dejstvo. 

Može se koristiti i za kosu i za kožu.

Odlično je za razne kožne probleme jer podstiče regeneraciju tkiva, kod glavobolje i migrene dobro je uljem izmasirati slepoočnice.

Kada je kosa u pitanju pomaže kod opadanja, peruti, i obnavlja oštećenu kosu.

Na kožu se maže 3x dnevno po malo tuferom ili vatom.

Kada se koristi za kosu najbolje je malu količinu ulja unasirati u kožu glave, sačeka se najmanje pola sata pa se opere nekim blagim šamponom, (kao što je biljni Sany šampon koji takođe možete poručiti kod nas).

Proizvedeno u Srbiji!

100% prirodno.

Pakovanje

50ml, 100ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sany ulje lavande“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop