fbpx

Sany melem za spoljašnje hemoroide

650 рсд

Hemoroidi ili narodski poznati kao šuljevi jesu fiziološki deo anatomske strukture regije debelog creva i predstavljaju mesto gde su krvni sudovi (i vene i arterije koje se na tom mestu ulivaju u njih) “obloženi” sunđerastim tkivom.

Kada se kaže da imamo hemoroide ili šuljeve (a svi ih imamo shodno gore navedenom) misli na hemoroidalnu bolest, odnosno na probleme sa hemoroidima, koji najčešće podrazumevaju njihovu iritaciju, uvećanje i čitav niz neprijatnosti koje su posledica problema sa hemoroidima.

Spoljašnje hemoroide je lako prepoznati. Gotovo je nemoguće pomešati sa nekim drugim zdravstvenim problemom, jer otekli, nadraženi, ponekad krvavi i često veoma bolni spoljašnji hemoroidi, ne ostavljaju prostor za sumnju na neku drugu bolest. 

Zato Sany melem je tu da vam pomogne i ovu neprijatnost izbaci iz vašeg života. Melem je potpuno prirodan na bazi lekovitih biljaka. Redovnom upotrebom bol se smanjuje, neprijatnost je sve manja i hemoroidi nestaju.

Pakovanje je od 100ml.

Uz ovaj melem odlično je kombinovati kantarionovo ulje! Godinama u nazad ova kombinacija se pokazala neverovatno efikasno. Najbolje je da ujutru i uveče mažete melem, a 1-2x preko dana vatom ili tuferom nanesete malo ulja.

Proizvedeno u Srbiji.

100% prirodno!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sany melem za spoljašnje hemoroide“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop